Adres

Blauwe slenk 28 8223 XP Lelystad

Telefoon

Mobiel: +31 (0)6 251 833 12

Bedankt!

Wij hebben uw mail ontvangen.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laptop en Desktop Reparatie

Een nieuwe Desktop of Laptop kost veel geld. Daarom proberen wij zoveel mogelijk te repareren ook om de afvalberg te verkleinen.

Virus en Spyware Verwijderen

Een virus of malware hebben is al vervelend genoeg. Laat ons helpen om dit te voorkomen.

Data herstel en Backup Planning

Data is voor elke organisatie en persoon belangrijk. Wij kunnen voor u data backups inregelen met goede planning. En mocht het al te laat zijn kunnen we u helpen om data terug te halen.

Netwerk Ontwerp

Van simpel huisnetwerk tot een geavanceerd bedrijfsnetwerk. Alles is mogelijk bij ons. Wij kunnen u helpen vanaf de internet provider tot en met uw computer verbonden met het internet.

Cloud Diensten

Van simpelweg email in de cloud tot aan complete virtualisatie platform. Wij kunnen u helpen om de pad in te slaan richting de cloud.

Webhosting & Design

Als geen ander weet ik hoe belangrijk een website is als visitekaartje. Daarom hebben wij bij CompuServ een concept gemaakt waardoor wij voor de MKB’er uw visitekaartje maken. Hieronder vindt je dan ook wat de kosten zijn.

Non Profit

Wij begrijpen als bedrijf zijnde dat er weinig tot geen geld beschikbaar is binnen een non-profit organisatie. maar wist u dat u al gratis gebruik kunt maken van software zoals microsoft 365 business licenties? In samenwerking met onze partner TechSoup kunnen wij u helpen voordelig digitaal veilig de wereld in te gaan.

Overige

Heeft u nog andere vragen en/of behoeftes? mail ons gerust en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

×

Hallo!

Klik op een medewerker om u te helpen of u kunt gebruik maken van ons Contactformulier

×