Meer informatie

Kaspersky Endpoint Security Cloud biedt kleine en middelgrote bedrijven uitgebreide bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen, waaronder cryptors, ransomware en diverse andere cyberaanvallen.

Meer informatie

Jortt is een simpele boekhoud programma waarmee er makkelijk gewerkt kan worden voor MKB bedrijven.

Meer informatie

Met Microsoft 365 kunnen je klanten overal werken, altijd en op elk apparaat: desktop, tablet en smartphone. Met een Microsoft 365-abonnement maken je klanten altijd gebruik van een up-to-date versie van de verschillende Microsoft Office-apps, zoals Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Microsoft Teams. Met alle data in de cloud kunnen je klanten altijd en overal productief en eenvoudig samenwerken met collega’s en klanten, binnen en buiten het bedrijf.

Meer informatie

Acronis biedt bekroonde backup en data recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt u bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens, of deze nu fysiek, virtueel of in de cloud zijn opgeslagen. Met behulp van een uniform platform en de allernieuwste technologie, zijn de innovatieve oplossingen van Acronis in staat de beheersinspanningen en eigendomskosten te beperken en tegelijk de beoogde hersteltijd te verbeteren.

Meer informatie

Dropsuite ontwikkelt veilige, schaalbare en easy-to-use cloud backup oplossingen voor bedrijven, groot en klein. Dropsuite’s missie is om organisaties nooit gegevens te laten verliezen. Per dag voert Dropsuite 2 miljard backups uit voor bedrijven over de hele wereld.

Meer informatie

TechSoup Nederland, een non-profitorganisatie die in 2009 werd opgericht, rust non-profits uit met de technologie die ze nodig hebben om hun missie uit te voeren. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee de non-profitsector wordt geconfronteerd en zijn ervan overtuigd dat de impact van haar activiteiten kan worden versterkt door gebruik te maken van de juiste technologieën. Wij bieden gratis of sterk gereduceerde toegang tot een verscheidenheid aan software en hardware van Adobe, Cisco, Google, Microsoft en nog veel meer. Ons programma bestaat uit verschillende aanbiedingen voor IT-producten en -diensten: donatie, discount, validatie en specifieke diensten.

×

Hallo!

Klik op een medewerker om u te helpen of u kunt gebruik maken van ons Contactformulier

×