Laptop en Desktop Reparatie

Virus en Malware Verwijderen

Data herstellen en Backup Planning

Netwerk Ontwerp

Cloud Diensten

Webhosting & Design

Laat ons helpen uw non-profit organisatie te verbinden met de buitenwereld.

Wij begrijpen als bedrijf zijnde dat er weinig tot geen geld beschikbaar is binnen een non-profit organisatie. maar wist u dat u al gratis gebruik kunt maken van software zoals microsoft 365 business licenties? In samenwerking met onze partner TechSoup kunnen wij u helpen voordelig digitaal veilig de wereld in te gaan.

Interesse?

Wat is er zoal mogelijk?

Veel mensen weten de weg niet om zo goedkoop mogelijk de digitale wereld te benaderen voor Non-profit. Wij bieden zaken voor goedkope prijzen maar ook zaken gratis.

Microsoft 365

Bevindt uw personeel zich op verschillende locaties? Is er een beperkt budget voor IT-ondersteuning, zoals installaties en upgrades? Willen uw personeelsleden en vrijwilligers werken vanaf hun persoonlijke toestellen, zoals smartphones of tablets? Wenst u geen eigen Exchange mailserver in uw gebouw te onderhouden? 

Uw non-profitorganisatie of liefdadigheidsinstelling is misschien klaar om naar de cloud te migreren. Maar u bent wellicht ook wat huiverig om uw bedrijf volledig online te zetten, vooral als u met gevoelige informatie werkt. Met Microsoft Office 365 voor non-profitorganisatiesis het allebei mogelijk: zowel de mogelijkheden en de beveiligde omgeving van geïnstalleerde software als de gedeelde beschikbaarheid van de cloud, waar u ook bent.

Voor non-profitorganisaties die hiervoor in aanmerking komen zijn er nu gedoneerde versies en versies aan sterk verlaagde prijs van Office 365 beschikbaar, die speciaal zijn afgestemd op non-profitorganisaties. En omdat niet alle non-profitorganisaties even groot zijn en dezelfde technologiebehoeften hebben, kunt u uit vijf abonnementen kiezen.

Wilt u meer informatie neemt u contact met ons op.

Adobe Acrobat Pro 2020

Waarbij je als bedrijf soms grote bedragen betaald voor Licentie is Adobe Acrobat Reader 2020 al te verkrijgen voor 52 euro. 

Laat ons u informeren over de mogelijkheden.

Website plus webhosting

Voor klein bedrag per maand bieden wij service aan om een website te bouwen voor non-profit organisaties. hierbij wordt beveiliging van de hedendaagse techniek goed in het vaandel gehouden. 

Wilt u meer weten? neemt u gerust contact met ons op.

Data Management, Backup, & Herstel

Data is voor veel organisaties enorm van belang. Wij zorgen ervoor dat zo goedkoop mogelijk de beste oplossing komt voor uw non-profit organisatie

Acronis

Acronis biedt bekroonde backup en data recovery software voor consumenten en bedrijven van elke omvang. Acronis helpt u bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens, of deze nu fysiek, virtueel of in de cloud zijn opgeslagen. Met behulp van een uniform platform en de allernieuwste technologie, zijn de innovatieve oplossingen van Acronis in staat de beheersinspanningen en eigendomskosten te beperken en tegelijk de beoogde hersteltijd te verbeteren.

DropSuite

Dropsuite ontwikkelt veilige, schaalbare en easy-to-use cloud backup oplossingen voor bedrijven, groot en klein. Dropsuite’s missie is om organisaties nooit gegevens te laten verliezen. Per dag voert Dropsuite 2 miljard backups uit voor bedrijven over de hele wereld.

Netwerk & Connectiviteit

Van simpel huisnetwerk tot een geavanceerd bedrijfsnetwerk. Alles is mogelijk bij ons. Wij kunnen u helpen vanaf de internet provider tot en met uw computer verbonden met het internet.

DrayTek

De Chinese naam 居 易 (Ju-Yi) betekent vreedzaam blijven waar je bent, de dingen goed doen en wachten op de kansen die komen. DrayTek streeft er altijd naar om betrouwbare, snelle en veilige verbindingen te bieden voor het MKB, de professionals en de particuliere markt. Onze missie is hoogwaardige en sterk geïntegreerde netwerkdiensten te leveren tegen een betaalbare prijs en zo een betrouwbare partner te zijn op het gebied van netwerkoplossingen.

ACTi

Kernwaarde van ACTi is om de oplossingen te leveren door middel van in-house ontwikkelde technologieën toegepast op de gehele productlijn. Door de ontwikkeling van een complete productlijn met geavanceerde IP camera’s en het gratis ter beschikking stellen van een basis NVR oplossing heeft ACTi met haar wereldwijde partners vele grote projecten tot een succes kunnen brengen.

×

Hallo!

Klik op een medewerker om u te helpen of u kunt gebruik maken van ons Contactformulier

×