Wat houdt “onbeperkt” in:

Onbeperkt houdt in dat je je geen zorgen hoeft te maken over schijfopslag of netwerkoverdracht wanneer je site groter en populairder wordt.

Alle bestanden die benodigd zijn voor het functioneren van je website zijn vallen onder ons onbeperkt beleid. Uitzonderingen hierop zijn cache bestanden en backups van je website.

Databases

Je hebt een onbeperkt aantal MySQL-databases, maar in het belang van de stabiliteit van de server verzoeken we je om ze geoptimaliseerd en niet groter dan een paar GB te houden.

E-mail

Het onbeperkte beleid is niet van toepassing op e-mail. Alle e-mailadressen hebben een limiet van 5 GB en we zullen deze limieten op alle accounts toepassen indien nodig.

Wat is niet toegestaan

Kort gezegd, sites waarvan het essentiële doel is om schijf of bandbreedte te gebruiken. Bij het maken van een website moet je nadenken over “Hoe kan ik een interessante site maken voor mijn bezoekers terwijl ik mijn serveropslag, bandbreedte, bestandssysteem, geheugen en CPU-impact zoveel mogelijk beperk”. Het resultaat is een betere ervaring voor je bezoekers, voor ons en jezelf!

Hier zijn enkele specifieke voorbeelden van dingen die niet zijn toegestaan:

  • Auteursrechtelijk beschermde inhoud waarop je geen gebruiks- of distributierechten hebt.
  • Bestand uploaden, delen, archiveren, back-up, mirroring,  distributiesites.
  • Een site die voornamelijk is gemaakt om verkeer naar een andere site te leiden.
  • Het beschikbaar maken van jouw accountbronnen (gratis of tegen betaling) aan het grote publiek.

Alleen als reseller van CompuServ is het toegestaan om het hostingpakket, of delen daarvan, beschikbaar te stellen of door te verkopen aan een ander.

Neostrada behoudt zich het recht voor om gegevens te verwijderen die op onze servers zijn opgeslagen en die in strijd zijn met de voorwaarden van onze fair use policy of onze Algemene voorwaarden. Het is aan Neostrada om te bepalen wat het beleid schendt. Uiteraard nemen we dan contact op om samen te zoeken naar de beste oplossing.

×

Hallo!

Klik op een medewerker om u te helpen of u kunt gebruik maken van ons Contactformulier

×