About

Waarom Jortt?

Vanaf de eerste dag af aan willen we met Jortt ontdekken. Ontdekken wat een compleet nieuwe manier van boekhouden kan zijn. Niet gebonden door de erfenis van het traditionele boekhouden. En niet beperkt door de tradities van boekhouders.

Hierdoor kan Jortt zich volledig richten op de toekomst.

We kijken met een frisse blik naar de allernieuwste technologie. Technologie waarvan wij voelen dat deze echt een bijdrage levert aan het gemak en de ervaring van onze gebruikers. En waarvan wij weten dat ze bijdragen aan onze missie: ‘Het volledig automatiseren van jouw boekhouding’.

We focussen op hoe we het boekhouden kunnen transformeren. Zodat het aansluit aan de allerhoogste eisen van de ondernemer van vandaag en morgen.

Onze inspiratie komt vanuit onze jarenlange ervaring als ondernemers, onze passie voor techniek en onze continue en dwangmatige nieuwsgierigheid naar het waarom…

We werken altijd zonder compromissen te sluiten. Of het nu gaat over de automatisering, de baanbrekende mogelijkheden of het sensationele design.

Het resultaat is een van nature verademend product. Een product dat boekhouden simpelweg gaaf maakt. Een product dat je boekhouding automatiseert en het tegelijkertijd completer en betrouwbaarder maakt. Een product met maar een doel: van jouw een succesvollere ondernemer maken.

Bij Jortt noemen we dat: Boekhouden met een Glimlach! Vergeet dus alles wat je weet over boekhouden. Start vandaag nog met Jortt.

Jortt gratis - Factuur- en offerteprogramma

Jortt compleet - Online boekhoudprogramma

Jortt Plus - Sit back & relax

×

Hallo!

Klik op een medewerker om u te helpen of u kunt gebruik maken van ons Contactformulier

×