Onze partner

Waarom Kaspersky?

Eenvoudige Endpointbescherming

Met Kaspersky Endpoint Security Cloud hoef je geen tijd te besteden aan allerlei hardware- en softwarehandelingen om de endpoint van je klanten te beveiligen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Dan bespreken wij de mogelijkheden met u, implementeren het binnen de organisatie. Daarna is de organisatie beschermd.

Alle endpoints direct beschermd

Alle beveiligingsfuncties – op alle Windows-pc’s, -laptops en -file servers, plus mobiele Android- en iOS-apparaten – kunnen via de centrale beheerconsole worden geconfigureerd en beheerd. Het intuïtieve beheerconsole is gebruiksvriendelijk. Je hoeft niet over speciale IT-beveiligingsvaardigheden te beschikken om met de beheerconsole te werken en de beveiliging te beheren. Bovendien hebben de beveiligingsexpert van Kaspersky een beveiligingsbeleid ontwikkeld dat automatisch wordt toegepast op elk nieuw aangesloten apparaat en direct bescherming biedt.

Beheerders kunnen met de cloudgebaseerde beheerconsole vrijwel elk online apparaat gebruiken om voor alle endpoints de beveiligingsfuncties te beheren. De beheerder kan dus op afstand de controle houden over de beveiliging van alle endpoints.

Maandabonnement zonder extra kosten

De Security-as-a-Service-aanpak van Kaspersky elimineert alle kosten voor het aanschaffen, bijwerken en onderhouden van hardware, evenals kosten voor softwarelicenties, installatie en ondersteuning. Met Kaspersky Endpoint Security Cloud hoeven je klanten niet te investeren, maar enkel te betalen voor beveiliging wanneer zij deze gebruiken. Je klanten betalen maandelijks voor het gebruik van de oplossing. Omdat de beheerconsole in de cloud wordt gehost, hoeft je klant geen extra hardware te kopen of te onderhouden en is de eerste configuratie razendsnel ingesteld.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus

Kaspersky Security for Mail Server

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Hybrid Cloud Security Desktop & Server

Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky Embedded Systems Security

Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum

×

Hallo!

Klik op een medewerker om u te helpen of u kunt gebruik maken van ons Contactformulier

×