Onze partner

Waarom Microsoft 365?

Microsoft Office

Met Microsoft 365 kunnen je klanten overal werken, altijd en op elk apparaat: desktop, tablet en smartphone. Met een Microsoft 365-abonnement maken je klanten altijd gebruik van een up-to-date versie van de verschillende Microsoft Office-apps, zoals Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint en Microsoft Teams. Met alle data in de cloud kunnen je klanten altijd en overal productief en eenvoudig samenwerken met collega’s en klanten, binnen en buiten het bedrijf.

Altijd en overal (samen)werken

Met Microsoft 365 kunnen gebruikers in realtime met iedereen bestanden maken, bewerken en delen vanaf een pc/Mac of iOS, Android- of Windows-apparaat. Microsoft 365 biedt diverse communicatietools, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen, om gebruikers beter met klanten en collega’s te laten communiceren. Met Microsoft 365 werken je klanten altijd en overal gemakkelijk samen, door Apps en hulpmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld voor ondernemingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Samenwerken met Microsoft Teams

Omdat alle bestanden van gebruikers zijn opgeslagen in de cloud kunnen zij deze altijd en overal delen met het team: klanten en collega’s, binnen of buiten het bedrijf. Dankzij HD-videoconferenties, gedeelde agenda’s en teamchats kunnen teams overal online vergaderen en samenwerken.

Beveiliging

Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Microsoft 365 om de beveiliging van de organisatie, de bedrijfsgegevens en het personeel te garanderen. Daarnaast voldoet Microsoft 365 aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001, en levert toonaangevende Best Practices bij datacenterontwerp en preventie van gegevensverlies.

Intelligentie

Je hoeft geen expert te zijn in de analyse van Big Data om elke dag beslissingen te kunnen nemen op basis van informatie. Met Microsoft 365 bied je klanten en hun werknemers gebruiksvriendelijke Business Intelligence. Zij kunnen gemakkelijk zelf aangepaste rapporten maken, belangrijke prestatiestatistieken bijhouden en gegevens in beeld brengen.

Mobiliteit

Met Microsoft 365 hebben je klanten de vrijheid om waar en wanneer dan ook te werken vanaf hun favoriete apparaten. Microsoft 365 verhoogt de productiviteit en vereenvoudigt de samenwerking in teams. Bovendien kunnen gebruikers een betere balans vinden tussen hun werk en privéleven, omdat zij de mogelijkheid hebben om altijd, overal en op elk apparaat te kunnen werken.

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365-apps

Microsoft 365 Enterprise E1

Microsoft 365 Enterprise E3

Microsoft 365 Enterprise E5

×

Hallo!

Klik op een medewerker om u te helpen of u kunt gebruik maken van ons Contactformulier

×