Onze partner

Waarom Techsoup?

TechSoup Nederland is de toegang tot digitaal technologie voor uw non-profit.

TechSoup Nederland, een non-profitorganisatie die in 2009 werd opgericht, rust non-profits uit met de technologie die ze nodig hebben om hun missie uit te voeren. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee de non-profitsector wordt geconfronteerd en zijn ervan overtuigd dat de impact van haar activiteiten kan worden versterkt door gebruik te maken van de juiste technologieën. Wij bieden gratis of sterk gereduceerde toegang tot een verscheidenheid aan software en hardware van Adobe, Cisco, Google, Microsoft en nog veel meer. Ons programma bestaat uit verschillende aanbiedingen voor IT-producten en -diensten: donatie, discount, validatie en specifieke diensten.

Wij bieden dit programma aan in samenwerking met SOCIALware, Stichting Donateursbelangen, het wereldwijde TechSoup netwerk. TechSoup Nederland is een organisatie die volledig onafhankelijk is van haar partners. Onze opdracht bestaat er dus in voortdurend te zoeken naar de meest geschikte partners om aan de eisen en behoeften van onze begunstigden te voldoen. Wij breiden ons aanbod uit om aan deze behoeften en verwachtingen te voldoen.

U bent een non-profit en hebt een specifieke behoefte of verzoek met betrekking tot uw technologische materiaal? Registreer uw non-profit en ontdek onze programme voor uw non-profit met deze presentatiedia’s! Na de registratie zal binnen enkele dagen contact worden opgenomen met uw non-profit.

Adobe

AfB

Airbnb

Amazon Web Services

Asana

Autodesk

Avis

Benevity

Bitdefender

Box.org

Cisco

DocuSign

En nog veel meer...

×

Hallo!

Klik op een medewerker om u te helpen of u kunt gebruik maken van ons Contactformulier

×